VACATURE

 

 

MEDISCH SECRETARESSE / ONDERZOEKSASSISTENT

16 - 24 uur per week

 FUNCTIEOMSCHRIJVING

Pro-actieve duizendpoot? Wij zoeken een vrolijke, accurate medisch secretaresse voor onze kleine poliklinische GGZ instelling. Geen voorwaarde, maar bij interesse 

kun je het werk combineren met (wetenschappelijk) onderzoek bij patiënten.

 

Als medisch secretaresse ben je het eerste contact waar de bezoeker mee te maken krijgt. Jij bent de stem van APareeGGZ. Je geeft te allen tijde bezoekers het gevoel dat ze welkom zijn en gezien worden. Als onderzoeksassistent heb je een andere rol, je volgt dan met patiënten het protocol van onderzoek in afstemming met de behandelaar. 

 

Gevraagde kwaliteiten:

- nauwkeurigheid

- een open en vriendelijke houding

- geduld

- betrouwbaarheid


- bij voorkeur bekend met het werken met een digitaal patiëntensysteem


 

Zouden jouw vrienden je omschrijven als een duizendpoot die houdt van veel afwisseling en die bij een beetje stress juist extra productief is? Dan is deze baan écht iets voor jou!

 WERKZAAMHEDEN

Wat ga je doen? Je werkzaamheden bestaan uit de volgende taken:

 

* In gezamenlijkheid met collega’s zorgen voor een aangenaam welkom voor de 
patiënten

 

* Verantwoordelijk voor het aannemen van alle binnenkomende telefoongesprekken, het 
juist doorverbinden en voorkomende vragen beantwoorden

 

* Inplannen van afspraken met patiënten

 

* Mail- en postafhandeling

 

* Ondersteunen van de psychiaters en andere behandelaren bij hun (administratieve) werkzaamheden

 

In combinatie met onderzoek:

 

* Ondersteunen van de psychiaters en andere behandelaren bij het afnemen van (onderzoeks)vragenlijsten bij patiënten en het verwerken daarvan. Je draagt bij aan twee onderzoeken naar het effect en mogelijke bijwerkingen van behandeling met esketamine neusspray. Het ene onderzoek vindt plaats in het kader van ENC-NL, het andere is een europees onderzoek (Esketamine CoHOrt-studie). 

 WERKEN BIJ

APareeGGZ is een instelling voor medisch specialistische zorg. Wij werken in een multidisciplinair team en bieden transdiagnostische behandeling volgens de laatste inzichten en richtlijnen, met inzet van de nieuwste technieken.

 

Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn sterk gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten en we doen dit vanuit onze kernwaarden: vakbekwaam, integer en gastvrij.

 

De expertise van ons behandelteam is veelzijdig en uitgebreid. Dit maakt het werken bij APareeGGZ interessant en leerzaam. Wij werken samen met gedreven behandelaars, jong en oud, met een brede basiskennis en een aantal superspecialismen in specifieke psychische stoornissen. Ook op innovatief gebied staan wij niet stil, wij zijn constant in beweging en onderzoeken diverse mogelijkheden om onze cliënten steeds beter en sneller van de beste zorg te voorzien.

 

Wij werken aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen.

 ONS AANBOD

Wij willen graag met jou in gesprek om te kijken welke taken jou het meeste aanspreken om zo te bezien hoe wij het werk zo leuk mogelijk voor je kunnen maken.

 

* Een leuke werkplek in een kleine flexibele organisatie waarin verdere ontwikkeling mogelijk is

 

* Salaris conform CAO GGZ. Inschaling mede afhankelijk van leeftijd en ervaring

  INTERESSE?

Voor meer informatie kun je bellen met het secretariaat (Alexandra, Fianne, Frederique of Tirza) of met Irma Gorissen (Bestuurder/directeur) via 010 452 5545.

 

Stuur je sollicitatie per e-mail naar: secretariaat@apareeggz.nl.

 Lees meer informatie over onze instelling op www.apareeggz.nl