VACATURE

 

 

PSYCHOLOOG  

24 - 36 uur per week

 FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij die collega die elke dag weer het beste uit zichzelf wil halen voor mensen die hulp zoeken in de BGGZ en SGGZ? Wij bieden jou een uitdagende baan in een kleinschalig team met veel expertise en ruimte voor zelfontplooiing. 

 

Je hebt een afgeronde studie psychologie WO inclusief de basisaantekening psychodiagnostiek. Bij voorkeur heb je al werkervaring opgedaan en is het een pré als je jouw studie hebt aangevuld met CGT en EMDR.

 

Je houdt van samenwerken en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast en je hebt een pro-actieve inslag.

 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 WERKZAAMHEDEN

Wat ga je doen? Je werkzaamheden bestaan uit de volgende taken:

 

* Voeren van intakegesprekken, verrichten van anamnese, observatie, diagnostiek en/of indicatiestelling

 

* Opstellen van een behandelplan in overleg met de cliënt en in afstemming met andere, bij de behandeling betrokken, disciplines

 

* Uitvoeren van het behandelplan en intensief samenwerken met het multidisciplinaire team

 

* Intake- en adviesgesprekken in nauwe samenwerking met een regiebehandelaar

 

* Individuele behandelingen, ook e-health blended

 

* Je krijgt werkbegeleiding, neemt deel aan intervisie, klinische lessen en aan het multi-disciplinair behandeloverleg

 

* Actief bijdragen aan vernieuwing en de verdere ontwikkeling van het behandelaanbod

 

* Afwisseling in werk door (eventuele) bijdrage aan bijzondere projecten, zoals coachingstrajecten, externe (advies)opdrachten of trainingen en masterclasses

 

* Mogelijkheid om te reizen in verband met diagnostiek en behandeling in binnen- en buitenland

 WERKEN BIJ

APareeGGZ is een instelling voor medisch specialistische zorg. Wij werken in een multidisciplinair team en bieden transdiagnostische behandeling volgens de laatste inzichten en richtlijnen, met inzet van de nieuwste technieken.

 

Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn sterk gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten en we doen dit vanuit onze kernwaarden: vakbekwaam, integer en gastvrij.

 

De expertise van ons behandelteam is veelzijdig en uitgebreid. Dit maakt het werken bij APareeGGZ interessant en leerzaam. Wij werken samen met gedreven behandelaars, jong en oud, met een brede basiskennis en een aantal superspecialismen in specifieke psychische stoornissen. Ook op innovatief gebied staan wij niet stil, wij zijn constant in beweging en onderzoeken diverse mogelijkheden om onze cliënten steeds beter en sneller van de beste zorg te voorzien.

 

Wij werken aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen.

 ARBEIDSVOORWAARDEN

Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3.026,- en maximaal € 4.717,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

 

Je salaris is ingedeeld volgens de CAO GGZ. Dit houdt o.a. in dat je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering ontvangt en jaarlijks (naar rato) 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren. Daarnaast een goede pensioenregeling en een reiskostenregeling.

 

Wij bieden professionals een hoge mate van autonomie. Het gehele team werkt in hetzelfde pand en iedereen werkt op dezelfde verdieping, waardoor je makkelijk even bij elkaar kan binnenlopen om te sparren, ervaringen uit te wisselen of advies te vragen. Daarnaast lunchen wij meestal samen, af en toe is er een borrel of een uitje. 

 

Verder kan je gebruik maken van een aantrekkelijk opleidingsbudget, een laptop en mobiele telefoon. Ook je werkuren worden in overleg met jou bepaald. 

 

De locatie is met OV goed bereikbaar, er zijn eigen parkeerplekken. 

 INTERESSE?

Vragen? Bel of mail ons en wij vertellen je graag meer. Bij vragen kan je contact opnemen met Irma Gorissen (bestuurder/directeur) via 010 452 5545.

 

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie per e-mail naar: secretariaat@apareeggz.nl.

 

 Lees meer informatie op www.apareeggz.nl